Vakkundig en betrouwbaar

Als u uw vloer wilt laten renoveren of u bent  geïnteresseerd in een nieuwe houten vloer dan bent u bij TVL Parket aan het juiste adres.

De vele opdrachten voor evenzoveel tevreden klanten hebben gezorgd voor een prima mond tot mond reclame. En juist daar moet een bedrijf het van hebben.

Oprichter en eigenaar is Tsing-Ho van Loon uit Tilburg.  Een parketteur met een daadwerkelijke passie voor zijn vak. In 2003 startte hij TVL Parket. De ervaring die hij hiervoor heeft opgedaan in de interieurbouw zorgt ervoor dat Tsing-Ho een brede kijk heeft ontwikkeld op interieurinrichting. Samen met de klant kijkt hij nauwkeurig hoe de houten vloer het beste tot zijn recht komt in een ruimte. Over zijn werk vertelt hij: “Iedere dag ga ik met volle overtuiging aan het werk. Ik ben heel gedreven in datgene wat ik doe.”

   Op maat

   Flexibel

   Transparant

Het team

Samen met een enthousiast team kan Tsing-Ho uw houten vloer komen renoveren of leggen. TVL Parket levert een flexibele dienstverlening op maat en is daarbij altijd transparant richting haar klanten.

Ik wil een nieuwe look voor mijn vloer

Vrijblijvend bij u thuis..

Wanneer TVL Parket iets voor u kan betekenen komen wij geheel vrijblijvend bij u thuis naar de situatie kijken.  Tijdens deze kennismaking bespreken wij uw wensen en geven direct advies en informatie over de technische mogelijkheden. Is uw keuze eenmaal bepaald dan nemen wij de maten op en brengen een interessante totaal offerte uit waarop alle te leveren materialen en uit te voeren werkzaamheden zijn gespecificeerd. Heldere afspraken dus en geen onaangename verrassingen. Dat is onze manier van werken.

Wij hopen ook voor u de handen uit de mouwen te mogen steken met als resultaat een schitterende houten vloer waarmee u jaren vooruit kunt.

OFFERTE OP MAAT? BEL: 06-18090211

“Geweldige service, wij hebben TVL parket en interieur ingeschakeld voor het leggen van nieuwe vloeren in een aantal van onze panden. De manier van werken sprak ons erg aan. Ook zijn we erg tevreden met het eind resultaat, en de service. Echt een aanrader ”

KEES VLIET • PANDEIGENAAR

“Zeer tevreden met de renovatie van onze houten vloer! Onze oude vloer was echt toe aan een opknapbeurt, TVL Parket en Interieur heeft de gehele vloer opnieuw geschuurd en opnieuw gelakt. Het resultaat was een vloer die er weer als nieuw uitzag.”

BERT VAN VEEN • HUIS EIGENAAR
Offerte op maat

Nieuwsgierig geworden naar de aanpak van TVL Parket?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U mag rekenen op een eerlijke aanpak van TVL Parket en op hun vakkennis.

Neem contact op