Onderhoud vloer

Om uw houten vloer mooi te houden is onderhoud noodzakelijk.  Het onderhoud van uw vloer kunt u natuurlijk zelf doen waarbij wij u graag de juiste middelen leveren. De onderhoudsadviezen voor de verschillende behandelingen vindt u hieronder.

Onderhoudsadvies Impregneerolie | Onderhoudsadvies Hardwax | Onderhoudsadvies Lak

Het periodieke onderhoud kunt u natuurlijk zelf doen, maar u kunt dit ook aan ons over laten. Het onderhoud kan onderscheiden worden in een kleine en grote onderhoudsbeurt. De kleine onderhoudsbeurt is geschikt voor vloeren  die behandeld zijn met een impregneerolie of hardwax olie. De grote onderhoudsbeurt is ook geschikt voor vloeren die behandeld zijn met lak.

Kleine onderhoudsbeurt

De frequentie van een kleine onderhoudsbeurt is afhankelijk van de mate waarin de vloer wordt gebruikt. Voor een kleine onderhoudsbeurt hoeft de ruimte niet leeg te zijn. U kunt ervoor kiezen om grote meubels te laten staan en het onderhoud alleen op het ‘loopgedeelte’ uit te voeren.

Bij een kleine onderhoudsbeurt wordt het  onderhoudsproduct machinaal aanbracht. Een perfecte manier om lang plezier aan uw mooie vloer te beleven.

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn vloer

Grote onderhoudsbeurt

Gemiddeld voeren we eenmaal per drie jaar een grote onderhoudsbeurt uit bij een houten vloer. Hiervoor dient de ruimte wel leeg te zijn. De vloer wordt licht geschuurd en opnieuw voorzien van een behandeling. Bij een vloer die behandeld is met lak is een grote onderhoudsbeurt minder vaak nodig, omdat lak slijtvaster is.

Ik wil een onderhoudsbeurt voor mijn vloer
Offerte op maat

Nieuwsgierig geworden naar de aanpak van TVL Parket?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U mag rekenen op een eerlijke aanpak van TVL Parket en op hun vakkennis.

Neem contact op